پشت پرده سفر مسعود بارزانی به ترکیه

دوشنبه 23 تير 1393
15:07
پشت پرده سفر مسعود بارزانی به ترکیه روزنامه های ترکیه روز دوشنبه از سفر غیررسمی رئیس منطقه کردستان عراق به این کشور خبر داده و تأکید کردند که، هدف از این سفر بدست آوردن موافقت ترکیه در مورد اعلام دولت مستقل کردستان است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "حریت" ترکیه امروز در مطلبی در سایت خود اعلام کرد: مسعود بارزانی در سفری غیر رسمی همراه با "قباد طالبانی" معاون نخست وزیر منطقه و وزرای دارائی و منابع طبیعی کردستان عراق امروز وارد آنکارا می شود.

 این روزنامه افزود: اردوغان از بارزانی و هیأت همراه در ساختمان هیأت وزیران استقبال می کند؛ و آنها با داود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه نیز دیدار خواهند کرد و در مورد برخی مسائل، بویژه گروگان های ترکیه در موصل که در دست داعش هستند، و همچنین تشکیل دولت عراق و روند صلح بین ترکیه و کردها و نقش منطقه کردستان عراق در این زمینه گفتگو می کنند.

بر اساس این گزارش، تقویت همکاری های دو جانبه و صادرات نفت شمال عراق به اروپا از طریق ترکیه هم از مسائل مورد مذاکره طرفین خواهد بود.

 روزنامه ملیت چاپ ترکیه نیز تأکید کرد که هدف از سفر غیر رسمی بارزانی به ترکیه، مشورت و کسب موافقت ترکیه برای اجرای همه پرسی از مردم در مورد کرکوک طی ماههای آینده است، تا راه برای اعلام استقلال کردستان هموار شود.

مسعود بارزانی در سخنانی در پارلمان منطقه کردستان عراق، خواستار تعجیل در تصویب قانون تشکیل کمیساریای عالی مستقل برای انتخابات کردستان و آمادگی برای اجرای همه پرسی در مورد حق تعیین سرنوشت شده بود.

نوری المالکی نخست وزیر عراق 2 ژولای ( 11 تیر ) گفت ماده 140 قانون اساسی عراق هنوز پایان نیافته است و اقدامات مسؤولان منطقه کردستان در حوادث اخیر غیر قابل قبول است، و بعد از پایان بحران همه نیروهای نظامی به پایگاههای خود باز خواهند گشت و به کردهای عراقی درباره خطرات طرح جدایی و تعیین سرنوشت هشدار داد.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت