هلاکت 200 تروریست مغربی عضو داعش

چهارشنبه 25 تير 1393
09:37
هلاکت 200 تروریست مغربی عضو داعش وزیر کشور مغرب با اذعان به عضویت بیش از 2 هزار تبعه این کشور در گروه تروریستی داعش، تأکید کرد که تا کنون حدود 200 مغربی در عراق و سوریه از پای در آمده‌اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد حصاد" در دیدار اعضای مجلس مشورتی مغرب گفت: اطلاعات به دست آمده حاکی است که بیش از 2 هزار مغربی در صفوف گروه موسوم به "دولت اسلامی" (نام جدید داعش پس از ادعای خلافت) می‌جنگند و 5 تن از آنان نیز اخیرا به مسؤولیتهای مهمی در این گروه تروریستی دست یافته‌اند.
وزیر کشور مغرب خاطرنشان کرد: این عناصر به دو مجموعه تقسیم می شوند که نخستین گروه از آنها هزار و 112 نفر هسند که به صورت مستقیم از مغرب اعزام شده‌اند و گروه دوم نیز هزار و 500 تا 2 هزار نفر را تشکیل می‌دهند که مقیم کشورهای اروپایی هستند.
حصاد اظهار داشت: 5 مغربی پستهای مهمی در داعش گرفته‌اند، به صورتیکه یکی از آنان از فرماندهان نظامی است، یک نفر هم قاضی شرعی است، یکی از آنها نیز از مسؤولان کمیته امور مالی است، و یکی هم مسؤول منطقه "جبل ترکمان" و دیگری هم مسؤول مرزهای خاکی است.
وزیر کشور مغرب خاطرنشان کرد: تا امروز 200 مغربی در عراق و سوریه از پای در آمده اند و 128 تن نیز به مغرب بازگشته اند و اکنون تحت نظارت سرویسهای امنیتی از آنها تحقیق می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت