شرط سوریه برای همکاری با غرب

چهارشنبه 25 تير 1393
13:28
شرط سوریه برای همکاری با غرب معاون وزیر خارجه سوریه تاکید کرد که سوریه مصمم به نابود کردن گروه داعش است و کشورهای غربی نیز باید به نبرد علیه این گروه بپیوندند، و به حمایت از تروریست ها پایان دهند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "فیصل مقداد" در گفت وگو با روزنامه گاردین تاکید کرد: تنها راه حل و فصل در اوضاع سوریه همکاری با دولت سوریه است و همکاری امنیتی که برخی کشورهای غربی درصدد آن هستند، نمی تواند به دور از همکاری سیاسی باشد.
وی تاکید کرد: بسیاری از کشورها در حال حاضر به دنبال همکاری امنیتی با دمشق هستند، اما مسائل امنیتی نمی‌تواند از همکاری سیاسی جدا شود.
بشار اسد رئیس جمهور سوریه پیشتر اعلام کرده بود که مسؤولان برخی از سازمان‌های اطلاعاتی غربی با مسؤولان سوری دیدار کرده و خواستار همکاری امنیتی در زمینه مبارزه با تروریسم شده اند، اما سوریه پاسخ داده است که همکاری امنیتی به دور از همکاری سیاسی نیست.
* عزم دمشق برای نابودی داعش
معاون وزیر خارجه سوریه گفت: آنها در عمق ذهن خود می دانند که جنایت بزرگی علیه مردم سوریه انجام داده‌اند. این تصور آنها که نظام سوریه تنها طی چند هفته سقوط خواهد کرد، منجر به گسترش و رشد تروریسم در سوریه شد، و اکنون نیز امنیت خود کشورهای اروپایی را در تهدید می کند. آنها اکنون به این درک رسیده‌اند که  آنچه در سوریه رخ داد یک انقلاب نبود بلکه تهدیدی برای اروپا بود.
مقداد در خصوص برخی ادعاها مبنی بر این که دولت سوریه با گروه داعش در حال هماهنگی است، افزود: به کسانی که مدعی اند سوریه برای مبارزه با این گروه ها نهایت تلاش خود را به کار نمی گیرد، می گویم که اگر گروه های تندرویی مانند جبهه النصره، گروه موسوم به ارتش آزاد، دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) برای توسعه و نفوذ بیشتر یکدیگر را می کشند، آیا ما باید از این امر نگران شویم؟ ارتش سوریه اولویت های خود را دارد و بعدا درباره کاری که باید انجام دهیم تصمیم خواهیم گرفت.
* بهبود وضعیت سوریه
وی تاکید کرد: به طور کلی اوضاع سوریه در حال بهبودی است. انگلیسی ها، آمریکایی، فرانسوی ها و به طور کلی اروپایی ها باید رویکرد خود را تغییر دهند و مطابق واقعیت مربوط به تحولات سوریه عمل کنند. آنها باید اراده مردم سوریه را محترم شمارند.
وی در خصوص تعیین "استفان دی میستورا" به عنوان جانشین اخضر ابراهیمی نیز گفت: دی میستورا باید بی طرف بماند و واقعیتهای جدید پس از انتخابات ریاست جمهوری سوریه را درک کند.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند