فرانسوی دلال جنگ سوریه و عراق، در مغرب بازداشت شد

دوشنبه 6 مرداد 1393
22:45
فرانسوی دلال جنگ سوریه و عراق، در مغرب بازداشت شد نیروهای امنیتی مغرب، یک تبعه فرانسه را به اتهام جذب جوانان و اعزام آنها به عراق و سوریه، بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، وزارت کشور مغرب امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد: این شخص الجزایری تبارِ تبعه فرانسه، از اعضای کهنه کار یک باند تروریستی بین المللی است.

در بیانیه وزارت کشور مغرب آمده است: شخص بازداشت شده قبلاً در افغانستان، پاکستان و بوسنی جنگیده بود و به جمع آوری اموال و اعزام جوانان به سوریه برای همکاری با گروه های مسلح مخالف متهم است.

این تبعه فرانسه روز 21 ژوئیه 2014 وارد مغرب شد و پنج روز بعد در شهر طنجه در شمال غرب این کشور بازداشت شد و اعتراف کرده که با جذب نیرو برای گروه تروریستی جبهه النصره، آنها را به سوریه و عراق می فرستاده است. 

0% ...

آخرین اخبار

فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد


مسئول آمریکایی: ۲۰ هزار عضو داعش به مرز عراق گریخته‌اند


اعلام آمادگی قزاقستان برای تسهیل گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و آژانس


هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد


«پل طلایی» میان ایران و خلیج فارس؛ تغییر پارادایم کشورهای عربی در تعامل با تهران


انهدام یک فروند پهپاد «اوربیتر» دشمن متجاوز در منطقه قشم


تجمع اعتزاضی مقابل وزارت خارجه آرژانتین برای آزادی اعضای کاروان «صمود»


ترامپ بر دوراهی جنگ و تسلیم و بن بست استراتژیک