دزدی 3میلیارد دیناری داعش از وزارت دادگستری عراق

چهارشنبه 15 مرداد 1393
14:21
دزدی 3میلیارد دیناری داعش از وزارت دادگستری عراق تروریست های داعش با حمله به اداره اصلاح و تربیت زندان ها در شمال غربی موصل، پول های موجود در این اداره را که حقوق کارکنان وزارت دادگستری بود، به سرقت بردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر داعش صبح امروز به اداره اصلاح و تربیت زندان ها در بادوش (20 کیلومتری شمال غرب موصل) حمله کردند و وجوه نقدی را که برای پرداخت حقوق کارمندان وزارت دادگستری تخصیص داده شده بود، سرقت کردند.
سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" تأکید کرد که پول های سرقت شده حدود 3 میلیارد دینار عراق برآورد شده اند. این حمله خسارت جانی در پی نداشته است.
نیروهای کرد پیشمرگه نیز امروز بعد از درگیری با عناصر داعش که کنترل این منطقه را برای چند ساعت در دست گرفته بودند، بر ناحیه الکویر در شرق موصل در استان نینوا سیطره پیدا کردند.
به سبب قطع شدن جریان برق تصفیه خانه های موصل، آب آشامیدنی هم در این شهر قطع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی