محاصره تروریستها در اطراف حسکه در سوریه

سه شنبه 21 مرداد 1393
12:56
محاصره تروریستها در اطراف حسکه در سوریه ارتش سوریه نیروهای خود را در ورودی جنوبی شهر الحسکه و اطراف این شهر افزایش داده است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه برای پاکسازی روستای‌های حومه جنوبی و شرقی حسکه مواضع گروه های تروریستی را زیر آتش گرفته و اطراف این شهر را کمین گذاری کرده‌اند.
نیروهای ارتش سوریه تا تلاش می‌کنند تا حسکه را از حملات گروه های تروریستی حفظ کند و هم مانع ارتباط زمینی تروریست‌ها با یکدیگر شوند.
منابع آگاه نیز اعلام کردند که خبر وقوع درگیری های سنگین در 2 منطقۀ نزدیک جاده فرودگاه بین المللی دمشق صحت ندارد؛ زیرا ارتش از اکتبر 2013 تاکنون کنترل محدوده فرودگاه بین المللی دمشق را کاملا تحت کنترل دارد.
کارشناسان معتقدند که چنین اخبار دروغی در راستای جنگ روانی ناموفق اربابان گروه های تروریستی برای افزایش روحیه بسیار پایین این گروه ها منتشر می شود؛ گروه هایی که در حومه شرقی شهر دمشق و منطقه جوبر این شهر متحمل شکست های متوالی می شوند و نمی توانند به محدود فرودگاه بین المللی دمشق نفوذ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مردم ترکیه در محکومیت تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایران تظاهرات کردند


نامه ایران به سازمان ملل درباره اعتراف آمریکا به تسلیح گروه‌های معاند


رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند