پاکسازی سد الصدور دیاله از حضور تروریست‌ها

دوشنبه 17 شهريور 1393
22:27
پاکسازی سد الصدور دیاله از حضور تروریست‌ها العالم - فرمانده پلیس دیاله از پاکسازی منطقه سد الصدور و هلاکت 15 تن از تروریست‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر "جمیل الشمری" امروز (دوشنبه) اعلام کرد: نیروهای نظامی عراق، پلیس مبارزه با تروریسم و نیروهای واکنش سریع با پشتیبانی عشایر منطقه سد مخزنی الصدور را در 40 کیلومتری شمال شرق بعقوبه (مرکز استان دیاله) از لوث وجود تروریست ها پاکسازی کردند.

وی افزود: نیروهای نظامی عراق موفق شدند 15 تروریست را در این منطقه به هلاکت برسانند و دو خودروی نظامی حامل سلاح سنگین و ضدهوایی را منهدم کنند و 10 مین کاشته شده در خیابانهای منطقه را نیز خنثی نمایند.

فرمانده پلیس دیاله افزود: نیروهای نظامی عراق ضمن پیشروی های گسترده توانستند با جانمایی افراد خود در منطقه، حضور خود را در منطقه دیاله تثبیت نمایند.

الشمری همچنین از فرار بیش از 200 تروریست عرب و غیر عرب از مناطق مختلف دیاله مخصوصا سد الصدور به سمت استان های شمالی عراق خبر داد و خاطرنشان کرد که نیروهای عراقی همچنان در تعقیب گروههای تروریستی در اطراف دیاله هستند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد