داعش یک میلیون و 800 هزار عراقی را آوارده کرده است

يکشنبه 23 شهريور 1393
13:07
در حالی که گروه تروریستی و تکفیری داعش به قتل و کوچاندن مردم از مناطق تحت تصرف خود در شمال و غرب عراق ادامه می دهد ، کنفرانسی در بغداد درباره مساله آوارگان برای بررسی ابعاد این مساله بسیار دردناک برگزار شد .

"حیدر قاسم" خبرنگار شکبه العالم گزارش داد؛ طبق آمارهای رسمی ؛ بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر از مردم عراق به علت حملات داعش آوارده شده اند .
حیدر العبادی نخست وزیر عراق در این کنفرانس اعلام کرد که نیروهای امنیتی از تعقیب و هدف قرار دادن اعضای داعش برای حفاظت از عراقی‌ها و بازگرداندن آوارگان به مناطق سکونت‌شان هیچ لحظه‌ای امتناع نخواهند کرد .
حاضران در این کنفرانس اعلام کردند که داعش با کمک سرویس‌های اطلاعاتی خارجی نیروهای خود را از 80 کشور مختلف جهان در عراق جمع کرده است، و همه کشورهای منطقه در معرض خطر این گروه تروریستی قرار دارند .

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند