داعش یک میلیون و 800 هزار عراقی را آوارده کرده است

يکشنبه 23 شهريور 1393
13:07
در حالی که گروه تروریستی و تکفیری داعش به قتل و کوچاندن مردم از مناطق تحت تصرف خود در شمال و غرب عراق ادامه می دهد ، کنفرانسی در بغداد درباره مساله آوارگان برای بررسی ابعاد این مساله بسیار دردناک برگزار شد .

"حیدر قاسم" خبرنگار شکبه العالم گزارش داد؛ طبق آمارهای رسمی ؛ بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر از مردم عراق به علت حملات داعش آوارده شده اند .
حیدر العبادی نخست وزیر عراق در این کنفرانس اعلام کرد که نیروهای امنیتی از تعقیب و هدف قرار دادن اعضای داعش برای حفاظت از عراقی‌ها و بازگرداندن آوارگان به مناطق سکونت‌شان هیچ لحظه‌ای امتناع نخواهند کرد .
حاضران در این کنفرانس اعلام کردند که داعش با کمک سرویس‌های اطلاعاتی خارجی نیروهای خود را از 80 کشور مختلف جهان در عراق جمع کرده است، و همه کشورهای منطقه در معرض خطر این گروه تروریستی قرار دارند .

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد