وزیر خارجه قطر: هیچ فشاری بر اخوان والجزیره نیست

سه شنبه 25 شهريور 1393
08:29
وزیر خارجه قطر: هیچ فشاری بر اخوان والجزیره نیست وزیر خارجه قطر اعلام کرد که دوحه از اعضای ارشد اخوان المسلمین مصر نخواسته که خاک این کشور را ترک کنند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد العطیه"  در مصاحبه ای که روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز متن آن را منتشر کرد، مدعی شد: قطر همچنان مهد تبادل آراء باقی خواهد ماند.
العطیه خبر اِعمال فشار بر شبکه ماهواره ای الجزیره قطر را نیز تکذیب کرد و گفت : دوحه هیچ فشاری به شبکه الجزیره اعمال نخواهد کرد .
خبر دیگر اینکه شبکه الجزیره نیز خبر تعطیلی شبکه الجزیره مباشر مصر را تکذیب و اعلام کرد که این شبکه همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد.
"عمرو دراج" عضو ارشد اخوان المسلمین مصر اعلام کرده بود که اعضای ارشد این گروه قدردان قطر هستند و وضعیت این کشور را درک می کنند و برای کاستن فشارهای ِ وارد شده به قطر، از دوحه خارج خواهند شد .

0% ...

آخرین اخبار

جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون