هلاکت ۱۷ داعشی در استان بابل عراق

چهارشنبه 26 شهريور 1393
17:41
هلاکت ۱۷ داعشی در استان بابل عراق رئیس کمیته امنیتی شمال استان بابل گفت: در درگیری نیروهای ارتش عراق و نیروهای مردمی با عناصر گروهک تروریستی داعش در منطقه "الفاضلیه" از توابع شهر "جرف الصخر" ۱۷ تروریست داعش کشته و ۷ عنصر دیگر این گروه زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری پایگاه خبری شبکه العالم، "ثامر ذبیان" تصریح کرد که نیروهای ارتش دو خودروی عناصر داعش را نیز منهدم کردند. رئیس کمیته امنیتی شمال بابل در ادامه گفت که نیروهای ارتش و نیروهای مردمی در حال پیشروی به سمت منطقه "العبد ویس" در شمال منطقه الفاضلیه هستند.

سایت عراقی "السومریه نیوز" با اشاره به مطلب فوق، نوشت: "صادق مدلول"، استاندار بابل نیز امروز چهارشنبه از کشته شدن پنج عضو گروهک تروریستی داعش در منطقه الفاضلیه در شمال این استان خبر داده و اظهار داشته بود که نیروهای ارتش توانسته اند کلیه مسیرهای امدادرسانی به این گروهک تروریستی را قطع نمایند.

یادآور می شود "ثامر ذبیان" رییس کمیته امنیتی شمال بابل روز سه شنبه اعلام کرده بود: نیروهای مشترک ارتش و پلیس با پشتیبانی نیروهای مردمی عملیات گسترده امنیتی را در مناطق ناحیه "جرف الصخر" (35 کیلومتری شمال بابل)علیه تروریست های داعش آغاز کرده اند و مناطق یادشده اکنون شاهد درگیری های خشونت بار میان نیروهای عراقی با عناصر تروریستی است، همچنین نیروی هوایی با کمک هواپیماهای ارتش مراکز و پایگاه های تروریست ها را هدف قرار دادند.

استان بابل به مرکزیت شهر حله (100 کیلومتری جنوب بغداد) از استان های مرکزی عراق است که مناطق شمالی آن شاهد بیشترین فعالیت تروریست ها بوده است. 

0% ...

آخرین اخبار

تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند