دیالی به زودی از وجود داعش پاکسازی می شود

يکشنبه 30 شهريور 1393
20:40
دیالی به زودی از وجود داعش پاکسازی می شود رییس کمیته امنیتی دیالی گفت، نیروهای عراقی، اعضای داعش را در روستاهای شمال شهر مقدادیه از چند جهت تحت محاصره قرار داده‌اند، و این استان به زودی از وجود تروریستهای داعش پاکسازی می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صادق الحسینی" به شبکه عراقی "سومریه نیوز" تأکید کرد، کمیته امنیتی استان دیالی در شرق عراق روز یکشنبه از هلاکت ده ها عضو داعش در شمال شرق بعقوبه مرکز این استان خبر داد.

رییس کمیته امنیتی استان دیالی اظهار داشت: نیروهای ارتش و پلیس با همکاری داوطلبانِ مبارزه با داعش، عملیاتی را در حومه شهر بعقوبه اجرا کرده و توانستند منطقه حمرین را در شمال شرق این شهر از تروریستهای داعش پاکسازی کنند.
وی افزود: در این حمله بیش از 25 نفر از اعضای گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند که پیکر چند عضو ارشد این گروه تروریستی نیز در میان کشته شدگان وجود دارد.
الحسینی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی همچنین توانستند همه مسیرهای پشتیبانی نظامی داعش را در شمال و شرق بعقوبه مسدود کنند و به کنترل خود دربیاورند.
رییس کمیته امنیتی استان دیاله گفت: نیروهای امنیتی همچنین با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش عراق 6 خودروی حامل تیربار داعش را منهدم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است