دیالی به زودی از وجود داعش پاکسازی می شود

يکشنبه 30 شهريور 1393
20:40
دیالی به زودی از وجود داعش پاکسازی می شود رییس کمیته امنیتی دیالی گفت، نیروهای عراقی، اعضای داعش را در روستاهای شمال شهر مقدادیه از چند جهت تحت محاصره قرار داده‌اند، و این استان به زودی از وجود تروریستهای داعش پاکسازی می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صادق الحسینی" به شبکه عراقی "سومریه نیوز" تأکید کرد، کمیته امنیتی استان دیالی در شرق عراق روز یکشنبه از هلاکت ده ها عضو داعش در شمال شرق بعقوبه مرکز این استان خبر داد.

رییس کمیته امنیتی استان دیالی اظهار داشت: نیروهای ارتش و پلیس با همکاری داوطلبانِ مبارزه با داعش، عملیاتی را در حومه شهر بعقوبه اجرا کرده و توانستند منطقه حمرین را در شمال شرق این شهر از تروریستهای داعش پاکسازی کنند.
وی افزود: در این حمله بیش از 25 نفر از اعضای گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند که پیکر چند عضو ارشد این گروه تروریستی نیز در میان کشته شدگان وجود دارد.
الحسینی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی همچنین توانستند همه مسیرهای پشتیبانی نظامی داعش را در شمال و شرق بعقوبه مسدود کنند و به کنترل خود دربیاورند.
رییس کمیته امنیتی استان دیاله گفت: نیروهای امنیتی همچنین با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش عراق 6 خودروی حامل تیربار داعش را منهدم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

النجباء: پذیرش شروط ایران، اذعان به قدرت محور مقاومت است


کشتار خونین غیرنظامیان در لبنان به رغم آتش‌بس در منطقه‌


ستادکل نیروهای مسلح: با ابتکار عمل، تنگه هرمز را مدیریت و هوشمندانه کنترل می کنیم


بلومبرگ: ۸۰۰ کشتی در خلیج فارس گرفتار هستند


تماس تلفنی علی اف با پزشکیان


مدودف: تنگه هرمز سلاح هسته‌ای ایران است


عضو حماس: پذیرش بندهای ایران در آتش‌بس گامی به سوی کاهش سلطه آمریکا است


گفتگوی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان


موج‌۱۰۰ وعده صادق ۴؛ تهاجم به بیش از ۲۵ هدف راهبردی دشمن


قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران