عضو بحرینی داعش در عراق به هلاکت رسید

پنج‌شنبه 3 مهر 1393
20:27
عضو بحرینی داعش در عراق به هلاکت رسید یک جوان 17 ساله بحرینی به نام "ابراهیم عبدالله العوضی" در عراق به هلاکت رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از دوستان "ابراهیم العوضی" اعلام کرد که وی از اهالی منطقه الحاله استان المحرق در شمال شرق بحرین بود و برادرش او را با یکی از اعضای بحرینی داعش به نام " شیخ ترکی البنعلی " آشنا کرد که همین امر باعث انحراف و گمراهی وی شد.
" الفاروق " که خود را دوست ابراهیم العوضی معرفی می کند ، افزود: شیخ ترکی البنعلی برادر ابراهیم را گمراه کرده بود و برادر ابراهیم تحت تأثیر افکار گمراه این شیخ افراطی، شستشوی مغزی شده بود و ابراهیم نیز بعداً توسط برادرش با شیخ ترکی آشنا و شستشوی مغزی شد.
الفاروق خاطرنشان کرد: من ابراهیم را برادر کوچک خود محسوب می کردم، و بارها به او درباره دوستی با شیخ ترکی هشدار داده بودم، ولی به هشدارم توجه نمی کرد.
الفاروق خاطرنشان کرد: ابراهیم چیزی از مسائل دینی نمی دانست و هنگامی که با او درباره مسائل دینی گفتگو می کردم ، گفتگو را قطع می کرد و می گفت برو با شیخ الترکی گفتگو کن.
ابراهیم عبدالله العوضی که ملقب به ابوقتیبه بود، نزدیک بغداد پایتخت عراق به هلاکت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است