سید حسن نصرالله :

مقابله با تروریسم تکفیری اولویت حزب الله است

سه شنبه 8 مهر 1393
18:27
مقابله با تروریسم تکفیری اولویت حزب الله است العالم - دبیر کل حزب الله اعلام کرد که مقابله با تروریست های تکفیری و حفاظت از امنیت لبنان اولویت حزبش است .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، سید حسن نصرالله امروز (سه شنبه) در دیدار با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در بیروت گفت : با توجه به خطرات بی سابقه ای که کشورهای منطقه را تهدید می کند ، اولویت حزب الله مقابله سرسختانه با تروریست های تکفیری و جلوگیری از انتقال ناآرامی ها به  لبنان و حفظ امنیت و وحدت ملی این کشور است.

دبیرکل حزب الله لبنان از جمهوری اسلامی ایران به علت حمایت مستمر از مقاومت قدردانی کرد .

سید حسن نصرالله افزود : مقابله با تروریست های تکفیری و دیگر خطرات جدّی مستلزم فعالیت های واقعی و اجتناب از اقدام های نمایشی ، دوگانگی دیدگاه ها و برخورد مشکوک با مساله تروریسم است .

علی شمخانی نیز از حزب الله لبنان به علت دفاع از امنیت لبنان تقدیر کرد و گفت : مردم لبنان قدر دان حزب الله و تلاش های بی نظیر این حزب در مبارزه با تروریسم هستند.

شمخانی راهبردهای حزب الله را در مبارزه با تروریست های تکفیری ستود و گفت : راهبردهای حزب الله باعث دست یابی این حزب به موفقیت ها و پیشرفت های بیشتر خواهد شد و حزب الله نقش محوری در معادلات سیاسی و امنیتی لبنان ایفاء می کند .  

علی شمخانی صبح امروز در رأس هیأتی سیاسی و امنیتی وارد بیروت شد و با نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان و تمام سلام نخست وزیر لبنان دیدار کرد .

حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه ایران شمخانی را در این سفر همراهی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران