سازمان ملل اعلام کرد:

جدیدترین آمار آنروا از کشتار دانش آموزان فلسطینی

جمعه 11 مهر 1393
11:47
جدیدترین آمار آنروا از کشتار دانش آموزان فلسطینی سخنگوی رسمی "آژانس امداد واشتغال سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی" (آنروا) با صدور بیانیه ای رسمی از کشته شدن 138 دانش اموز در مدارس آنروا در جنگ اخیر غزه خبر داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه القدس العربی به نقل از کریس گانس سخنگوی آنروا، همچنین از مجروح شدن 814 دانش آموز در حملات اخیر اسراییل به  مدرسه های این آژانس در نوار غزه درخبر داد.

گانس افزود: 814 نفر نیز از 8 ژوئیه همزمان با آغاز حملات زمینی اسراییل به نوار غزه زخمی و 560 دانش آموز نیز در کشتارهای اخیر نوار غزه یتیم شده و شالوده زندگی خانوادگی بسیاری از افراد نیز ازهم پاشیده شده است.

وی گفت: در پشت این آمار و ارقام داستان های اندوهناکی است که قلب هر انسانی را به درد می آورد.

این بیانیه پس از بازگشت 241 هزار کودک به مدارس آنروا برای ادامه تحصیل صادر شد؛ به گونه ای که این آژانس هم اکنون بر شناخت دقیق تری از تاثیرات جنگ 50 روزه بر دانش آموزان و خانواده هایشان دست یافته است.

آنروا در بیانیه خود بر پایبندی بر مداوای مشکلات روحی فلسطینیان خسارت دیده به ویژه مشکلات کودکان تاکید کرد و طی هفته گذشته برنامه سلامت روحی را با آموزش اضافه معلمان آژانس آغاز کرد تا دروسی با عنوان آسیب شناسی روحی و اجتماعی در واحدهای درسی گنجانده شود.

این آموزش شامل آموزش مهارت مدیریت استرس و اضطراب برای معلمان ،آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان ابتدایی و فعالیت های تفریحی برای دانش آموزان راهنمایی بود.

گزارشها حاکی است 110 هزار آواره جنگی فلسطینی که بیشتر آنان کودک هستند ، هنوز بدون سرپناه و محل سکونت هستند.

0% ...

آخرین اخبار

احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست