داعش چند سرباز اسیر عراقی را اعدام کرد

سه شنبه 15 مهر 1393
17:31
داعش چند سرباز اسیر عراقی را اعدام کرد عناصر گروه تروریستی داعش چند سرباز اسیر عراقی را در منطقه‌ای در شمال غربی سامراء اعدام کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از منبعی در استان صلاح الدین تأکید کرد که عناصر داعش، دیشب شماری از مغازه داران و اهالی منطقه "العلم" را به زور سلاح جمع کرده، و چند سرباز اسیر عراقی را مقابل آنان اعدام کردند.
این سربازان در جریان درگیریهای دیروز در منطقه "سور اشناس" در شمال غربی سامراء به اسارت در آمده بودند.
به گفته این منبع، عناصر داعش پس از اعدام این سربازان، شهروندان عراقی را تهدید کردند که هر کسی با آنها مخالفت کند، به همین سرنوشت دچار خواهد شد.
عناصر داعش همچنین نیروهای عشایر الجبور در مناطق العلم و الضلوعیه را تهدید کردند که اگر سلاح خود را زمین نگذارند و با این گروه تروریستی بیعت نکنند، آنان را هم اعدام خواهند کرد.
"خمیس الجباره" رئیس شورای عشایر استان صلاح الدین در واکنش به اعدام این سربازان توسط عناصر داعش از دولت عراق خواست، برای حل اوضاع برخی مناطق و روستاهای صلاح الدین که تحت کنترل این گروه تروریستی قرار دارند، فورا وارد عمل شود.

0% ...

آخرین اخبار

قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا