حمله صهیونیستها به نمازگزاران در مسجد الاقصی

چهارشنبه 16 مهر 1393
11:19
حمله صهیونیستها به نمازگزاران در مسجد الاقصی شمار زیادی از نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز از "باب المغاربه" به صحن مسجدالاقصی یورش برده و به نمازگزاران حمله کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا نگهبانان مسجد الاقصی را از داخل صحن خارج کند، و زمینه را برای حمله شهرک نشینان فراهم کند.

به گفته منابع محلی، وضعیت مسجد الاقصی پس ازاقدام اشغالگران در حمله بدون توجیه به مسجد و نمازگزاران، بسیار بحرانی است.

پلیس رژیم صهیونیستی از ظهر دیروز با جلوگیری از ورود فلسطینیان کمتر از 60 سال به مسجد الاقصی، اقدامات امنیتی خود را تشدید کرد.

پس از جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود جوانان به مسجد الاقصی، دهها جوان فلسطینی روز سه شنبه و صبح چهارشنبه نماز خود را کنار ورودی های مسجد اقامه کردند.

دیروز هم نظامیان رژیم صهیونیستی به شماری از جوانان نمازگزار در کنار ورودی های مسجد حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه قبرس و آذربایجان


درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز


مسعود بارزانی: امیدواریم این آتش‌بس به صلحی پایدار در منطقه تبدیل شود


تماس عراقچی با پاکستان درباره نقض آتش بس توسط اسرائیل


شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم


النجباء: پذیرش شروط ایران، اذعان به قدرت محور مقاومت است