آمریکا به پایگاه اینجرلیکِ ترکیه چشم دوخته است

جمعه 18 مهر 1393
18:43
آمریکا به پایگاه اینجرلیکِ ترکیه چشم دوخته است وزیر دفاع آمریکا، استفاده از پایگاه اینجرلیک ترکیه برای مبارزه با داعش را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "چاک هگل" روز پنج شنبه در جریان سفرش به کلمبیا گفت: بهترین کمکی به ترکیه می تواند به آمریکا کند، آن است که اجازه دهد نیروهای آمریکایی برای حمله به داعش، از پایگاه اینجرلیک این کشور استفاده کنند.

وی با تاکید بر این که این مساله، در هفته جاری در نشستی که میان مسؤولان آمریکایی و ترکیه ای برگزار خواهد شد، مطرح می شود، خاطر نشان کرد: ترکیه از امکاناتی برخوردار است که می تواند در جنگ ضد داعش سودمند باشد.

هگل تاکید کرد: هرچند ترکیه بر مطالبات خود از آمریکا لجبازی می کند و در خصوص درخواست ایجاد منطقه پرواز ممنوع در مرزهای ترکیه و سوریه پافشاری می کند، اما در حال حاضر واشنگتن چنین نظری ندارد، با این حال حاضریم درباره چنین تدابیری، مذاکره کنیم.

آمریکا، روز پنج شنبه اعلام کرده بود که هفته آینده، به منظور مذاکره با ترکیه در خصوص پیوستن به ائتلاف مبارزه با داعش تیمی نظامی را به آنکارا اعزام خواهد کرد.


26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقایی: مواضع متناقض آمریکا مانع اصلی مذاکرات است


وزیر کشور: هدفگذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان عملیاتی می‌شود


هلاکت 4 تروریست در سراوان؛ یک مدافع امنیت به شهادت رسید


هشدار مجدد سپاه به برهم‌زنندگان نظم دریانوردی در تنگه هرمز+ فیلم


استفاده ایران از همه سازوکارهای بین‌المللی برای تعقیب عاملان و آمران جنایت میناب و لامرد


عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید