تهدید بی‌سابقه برای بستن مسجدالاقصی به روی مسلمانان

سه شنبه 22 مهر 1393
14:59
تهدید بی‌سابقه برای بستن مسجدالاقصی به روی مسلمانان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای اولین بار از زمان اشغال شهر بیت المقدس توسط رژیم صهیونیستی، تهدید کرد که درهای مسجد الاقصی را به روی مسلمانان خواهد بست.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از "یتسحاق آهارونویچ" اعالم کرد که هرگز در بستن مسجد الاقصی به روی مسلمانان آنگونه که روز یکشنبه (20 مهرماه) به روی یهودیان بسته شد، تردید نخواهد کرد.
وی افزود: پلیس قدس در این خصوص تصمیم می گیرد.

چنین تصمیمی می تواند وضعیت سرزمین های اشغالی را بیش از پیش بحرانی کند زیرا فلسطینیان مسجدالاقصی را خط قرمز خود می دانند بنابراین اگر پلیس رژیم صهیونیستی محدودیت هایی برای ورود نمازگزاران مسلمان به مسجد الاقصی قایل شود وضعیت شهر قدس را بحرانی می کند.

دیروز نیروهای اشغالگر با شلیک بمب صوتی، آتش زا و گازهای سمی به فلسطینینان درمسجد الاقصی و اطراف آن حمله کرده و ده ها نمازگزار را زخمی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی