مصر برنامه‌ای برای اقدام علیه داعش ندارد

سه شنبه 29 مهر 1393
14:09
مصر برنامه‌ای برای اقدام علیه داعش ندارد نخست وزیر مصر گفت: کشورش قصد ارایه کمک نظامی مستقیم به آمریکا برای جنگ علیه داعش در عراق و سوریه ندارد، هرچند حملات هوایی آمریکا برای شکست داعش ناکافی باشد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ابراهیم محلب" در گفت وگو با رویترز با بیان این که کشورش قصد اقدام نظامی مستقیم علیه داعش ندارد، در عین حال امکان اقدام نظامی مصر علیه داعش در صورت در معرض تهدید قرار گرفتن کشورهای عرب متحد قاهره در منطقه خلیج فارس را رد نکرد.
وی گفت: تضمین ثبات اوضاع داخلی برای مصر در اولویت است زیرا این کشور اینک در معرض اقدامات تندروها در صحرای سینا است و مقامات مصری تندروهای لیبی را نیز تهدیدی برای مصر می دانند و به همین علت، حفظ ثبات کشور و تامین امنیت مرزها برای قاهره مهم ترین مساله است.
محلب با ابراز نگرانی شدید نسبت به تروریست‌های داعش که پاسپورت‌های کشورهای غربی را در اختیار دارند، افزود: امروزه برخی از اعضای داعش از اروپا آمده‌اند و این بزرگترین چالش است. ما گفتیم که باید با تروریسم در سطح جهانی مقابله کرد و در حال حاضر همگان این پیام را درک می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است