بازداشت7زن تکبیر گو درمسجد الاقصی

پنج‌شنبه 1 آبان 1393
19:44
بازداشت7زن تکبیر گو درمسجد الاقصی العالم - تفنگداران رژیم صهیونیستی، روز پنجشنبه، هفت زن فلسطینی را به اتهام سردادن فریاد "الله اکبر" در مسجد الاقصی، بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این زنان فلسطینی، به همراه شماری دیگر از مردم فلسطین، به منظور دفاع از مسجد الاقصی در برابر تجاوزهای صهیونیست ها، در این مسجد بست نشسته بودند که صهیونیست ها وارد آن شدند، در این هنگام زنان فلسطینی، فریاد الله اکبر سر دادند.

"رمزی کتیلات" وکیل مدافع زنان ِ بازداشت شدۀ فلسطینی با بیان این که این زنان، در دادگاه رژیم صهیونیستی محاکمه خواهند شد، به خبرگزاری فرانسه گفت: پلیس رژیم صهیونیستی، بر دروازه های مسجد الاقصی منتظر زنان ماند و هنگام خروج به سمت خانه آنان را بازداشت و به زندانی در نزدیکی تل آویو منتقل کرد.

کتیلات با بیان این که رژیم صهیونیستی پیش از این، کسانی که شعارهایی برای ایجاد هرج و مرج سر می دادند را بازداشت و از آن ها بازجویی و سپس آن ها را آزاد می کرد، خاطرنشان کرد: این نخستین بار است که رژیم صهیونیستی، این اتهام را علیه مسلمانان به کار می گیرد.

رژیم صهیونیستی، در حالی زنان فلسطینی را به اتهام سر دادن الله اکبر، بازداشت کرد که آن ها، این شعار را در داخل مسجد الاقصی سر دادند و مسجد الاقصی قبله اول مسلمانان و یکی از سه حرم ِ مقدس تمام مسلمانان جهان به شمار می رود.

شهرک نشینان صهیونیست، پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، روند تجاوزات خود به مسجد الاقصی را افزایش دادند و از آن زمان، صحن های این مسجد، به عرصه درگیری های متعددِ شهرک نشینان صهیونیست با مسلمانانی تبدیل شده است که برای دفاع از حرمت مسجد الاقصی، در آن بست می نشینند.26

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی