جنگ تروریست های 80 کشور با مردم سوریه

جمعه 9 آبان 1393
09:58
جنگ تروریست های 80 کشور با مردم سوریه العالم - مشاور ارشد امور راهبردی دفتر اطلاعات ملی آمریکا می گوید: تعداد افراد مسلح خارجی که به سوریه رفته اند، بیشتر از همه افراد مسلحی است که در دهه گذشته برای جنگ به افغانستان، یمن، سومالی، عراق و هر منطقه ای دیگر رفته اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه تلویزیونی آی بی سی آمریکا، " رندی بلیک " در کنفرانس سالانه انجمن بین المللی روسای پلیس در فلوریدا گفت: تعداد افراد مسلح خارجی در سوریه ظرف چند هفته گذشته بسیار افزایش یافته است.

بلیک با اشاره به فیلمی که در این کنفرانس پخش شد، گفت: در این فیلم تعداد افراد مسلحی که به سوریه فرستاده شدند، 12 هزار نفر ذکر شده است، اما باید این آمار را تصحیح کرد و گفت که در واقع 16 هزار فرد مسلح از 80 کشور به سوریه فرستاده شده اند.

بلیک افزود: حدود 2 هزار فرد مسلح از غرب به سوریه منتقل شدند که انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا جزء این کشورها هستند. 

0% ...

آخرین اخبار

صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد


شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور