لغو ممنوعیت رانندگی زنان عربستانی تکذیب شد !

شنبه 17 آبان 1393
12:45
لغو ممنوعیت رانندگی زنان عربستانی تکذیب شد ! سخنگوی رسمی مجلس شورای سعودی، با تکذیب خبرهای منتشر شده در خصوص موافقت این مجلس با رانندگی زنان عربستانی تاکید کرد: قانونی در این خصوص تصویب نشده است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دکتر "محمد المهنا" در گفت وگو با روزنامه سعودی "سبق" گفت: خبری که برخی رسانه ها منتشر کرده اند؛ اطلاعات نادرست و تایید نشده است.
گفتنی است شبکه "بی بی سی" از اقدام مجلس شورای عربستان مبنی بر کاهش دادن قوانین ممنوعیت رانندگی زنان سعودی خبر داده بود .
این شبکه با نسبت دادن این خبر به آسوشیتدپرس خاطرنشان کرد، مجلس شورای عربستان دستور لغو ممنوعیت رانندگی زنان را با تعیین شرایطی صادر کرده که اولا زنان باید بالای سی سال داشته باشند، فقط در روز رانندگی کنند و به هنگام رانندگی آرایش نداشته باشند.

بر اساس این گزارش، دستور مزبور درجلسه ای محرمانه در ماه گذشته صادر شده است.
خبرگزاری امریکا که بسیاری از رسانه های دنیا اخبار خود را به نقل از آن منتشر می کنند، اعلام کرد: از دیگر شرایط رانندگی زنان این است که باید لباس پوشیده ای بر تن داشته و از آرایش خودداری کرده و فقط با حضور قیم خود در خارج از شهر رانندگی کنند.
این خبرگزاری هم چنین از تشکیل بخش های ویژه ای برای زنان در اداره راهنمایی و رانندگی خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است