داعش : پیشمرگه کافر است !

يکشنبه 18 آبان 1393
13:07
داعش : پیشمرگه کافر است ! یکی از عناصر داعش برای توجیه درگیری با کردها در سوریه و عراق، آنان را کافر نامید.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان در لندن اعلام کرد: فیلمی به دست آمده است که نشان می دهد یکی از اعضای داعش در مسجد منطقه اختارین شهر حلب سوریه برای مردان و کودکان سخنرانی می کند و از آنها می خواهد که با سرکرده داعش بیعت کنند.

وی آنها وعده می دهد که داعش با ارتشی که یک سرش در استان دیاله عراق و سر دیگرش در استان حلب سوریه خواهد بود، از کُردها حمایت خواهد کرد.
این عضو داعش برای توجیه درگیری با نیروهای کرد و از جمله آنان پیشمرگه، می افزاید : داعش هم اکنون در عراق با پیشمرگه می جنگد نَه به این دلیل که نیروهای پیشمرگه کُرد هستند بلکه به این دلیل که کافر هستند و از دین خدا خارج شده اند و منادی سکولاریسم هستند و اعتقادی به خدا و اسلام و پیامبر ندارند. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا