شاه اردن برای مبارزه با تروریسم به ژاپن می‌رود!

دوشنبه 26 آبان 1393
17:50
شاه اردن برای مبارزه با تروریسم به ژاپن می‌رود! العالم - عبدالله دوم پادشاه اردن فردا برای گفت‌وگو با "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن درباره اوضاع خاورمیانه و راهکارهای مبارزه با تروریسم، راهی توکیو می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تحولات منطقه و جهان، تقویت همکاری دو کشور و مسائل مشترک مهمترین موضوعات مورد بحث میان عبدالله و آبه خواهد بود.

خبرگزاری فرانسه به نقل از بیانیه دربار اردن اعلام کرد: این سفر در چارچوب تلاش اردن به منظور رایزنی و هماهنگی با کشورهای مهم جهان از جمله ژاپن به منظور برخورد با چالش های خاورمیانه به ویژه مبارزه با تروریسم، تحقق صلح، تقویت امنیت و ثبات جهانی است.

شاه اردن همچنین در این سفر به منظور تشریح موضع اردن نسبت به مسائل منطقه و جهان و تقویت رشته های همکاری دو جانبه در زمینه های گوناگون، با "آکی هیتو" امپراطور ژاپن، شماری از شخصیت های پارلمانی، اقتصادی و اندیشمندان ژاپن دیدار خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس


پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود