نفس داعش به شماره افتاد؛

جنگ خیابانی پیشمرگه با داعش در جلولاء

يکشنبه 2 آذر 1393
13:49
جنگ خیابانی پیشمرگه با داعش در جلولاء نیروهای پیشمرگه به 3 محله در ناحیه جلولاء در شمال شرقی بعقوبه حمله کرده و با داعش وارد جنگ خیابانی شدیدی شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در استان دیالی تأکید کرد که نیروهای پیشمرگه با پشتیبانی نیروی هوایی به محله های الوحده، التجنید و الجماهیر در ناحیه جلولاء (در 70 کیلومتری شمال شرقی بعقوبه) حمله کردند.
شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از این منبع خاطرنشان کرد: پیشمرگه در این محله ها وارد جنگ خیابانی شدیدی با داعش شده است و تروریست ها برای جلوگیری از پیشروی نیروهای پیشمرگه در ساختمان های بلند سنگر گرفته اند.
وی با اشاره به هلاکت 5 تک تیرانداز داعشی در درگیری ها، از آغاز به کار گروه های مهندسی برای خنثی سازی مین ها از مسیرهای اصلی منطقه خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند