عربستان: عاملان جنایت الاحساء با داعش ارتباط دارند

دوشنبه 3 آذر 1393
22:44
عربستان: عاملان جنایت الاحساء با داعش ارتباط دارند العالم - وزارت کشور عربستان امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که عوامل حمله به شیعیان عزادار حسینی در استان الاحساء (در شرق عربستان) از زندانیان سابق این کشور بودند که با گروهک تروریستی داعش در ارتباط هستند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این بیانیه آمده است: وزارت کشور عربستان یک باند جنایتکار که سرکرده آن با گروه تروریستی داعش در ارتباط است را از هم متلاشی کرد.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: بیانیه مزبور باند یاد شده را عامل حمله به شیعیان الاحساء در مراسم روز عاشورا معرفی کرده که در اثر آن هفت تن از عزاداران حسینی در روستای الدلوه به شهادت رسیدند.

این بیانیه می افزاید: اسناد و وسائل مخابرات و تجهیزات الکترونیکی یافت شده در نزد این باند ثابت می کند که عناصر این تشکیلات تروریستی با گروهک داعش در خارج ارتباط داشتند.

وزارت کشور عربستان خاطرنشان کرده که تحقیقات و بازجویی از عوامل این جنایت ادامه دارد.

به دنبال اقدام تروریستی انجام گرفته علیه شرکت کنندگان در مراسم عاشورای حسینی در حسینیه الدلوه استان الاحساء، نیروهای امنیتی عربستان 73 فرد مظنون را دستگیر کردند که 47 تن از آنها در گذشته به دلیل ارتباط داشتن با گروههای تروریستی بازداشت شده بودند و چهار نفر از آنان جزو اتباع خارجی بودند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب