علما به سوی منزل آیت‌الله عیسی قاسم شتافتند + عکس

سه شنبه 4 آذر 1393
14:03
علما به سوی منزل آیت‌الله عیسی قاسم شتافتند + عکس در پی اقدام توهین آمیز و خطرناک نیروهای رژیم آل‌خلیفه در حمله به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم روحانی سرشناس بحرینی، علمای این کشور به سوی منزل ایشان شتافتند.

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علمای بحرینی به همراه شماری از شهروندان و فعالان صبح امروز (سه شنبه) پس از انتشار خبر حمله به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم؛ به سوی منزل ایشان در شهر "الدراز" شتافتند و مقابل آن تجمع کردند.
جمعیت وفاق بحرین، رژیم آل خلیفه را مسؤول این اقدام خطرناک دانست و آن را اقدامی ماجراجویانه و حساب نشده توصیف کرد.
انجمن حقوق بشر بحرین هم حمله نیروهای آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم عالم سرشناس بحرینی را به هدف گرفتن انتقام شکست انتخابات اخیر دانست.
جمعیت‌ها و احزاب و گروه‌های مختلف بحرینی و حوزه علمیه این کشور هم حمله نیروهای آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم را اقدامی وحشیانه توصیف کردند، که موجب ضربه زدن به امنیت این کشور می شود.
این دومین حمله نیروهای رژیم آل خلیفه به منزل این عالم سرشناس بحرینی است.
سال گذشته نیروهای آل خلیفه با یورش به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم در شهر "الدراز" (غرب منامه) خسارتهایی را به منزل ایشان وارد کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی


دشمنان از ترس تبیین هوشمندانه راهبردهای نظام، کمال خرازی را شهید کردند


ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد


دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است