نامه سرگشادۀ علمای عرب به سرکرده داعش

چهارشنبه 5 آذر 1393
16:51
نامه سرگشادۀ علمای عرب به سرکرده داعش العالم - بیش از 126 روحانی، پژوهشگر و فقیه مسلمان با ارسال نامه‌ای به سرکرده گروهک تروریستی داعش، از "تفسیر به رأی" آیات قرآن مطابق با منافع این گروه انتقاد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این نامه آمده است: فتوا دادن در اسلام فقط پس از دارا بودن شرایط کامل از سوی مفتی بر اساس کتب اصول جایز می باشد، لذا نمی توان از یک آیه قرآن برای صدور حکم بدون در نظر گرفتن تمام متون اقتباس نمود، همچنین حکم شرعی در اسلام بدون آگاهی کامل از زبان عربی امکان پذیر نیست.

در این نامه تاکید شده که "تفسیر به رأی" آیات قرآن مطابق با منافع آنی داعش، نقض آشکار مفاهیم فقه اسلامی است که تمام مذاهب اسلامی بر آن اتفاق نظر دارند.

در این نامه تصریح شده که سرکردگان و مزدوران داعش چیزی از اسلام نمی فهمند و استنباط آنان از اسلام مغایر با فقه رایج در نهادهای دینی در جهان اسلام است.  

علمای عرب تاکید کرده اند: در اسلام قتل نفس بی گناه، تکفیر دیگران مگر در صورت بیان علنی آن، بی حرمتی به نصاری یا اهل کتاب جایز نیست، همچون ایزدی ها که جزو اهل کتاب شمرده شده اند.

"شوقی علام" مفتی مصر، "صادق المهدی" رییس حزب امت سودان ، "سعدالدین الهلالی" رییس بخش فقه تطبیقی دانشگاه الازهر، "سیف رجب قزامل" رییس سابق دانشکده شریعت و قانون دانشگاه الازهر از مهمترین امضا کنندگان این نامه هستند.  

0% ...

آخرین اخبار

روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت


قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است


تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی


انصارالله یمن: معادله ضاحیه جنوبی بیروت با قدرت تثبیت شد


جهاد اسلامی: حملات موشکی ایران فرصتی برای حمایت از امنیت کشورهای منطقه است


نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل در طول آتش‌بس ۳۵۰۰ بار کشورمان را بمباران کرده است