هزار تفنگدار آمریکایی بیشتر در افغانستان

شنبه 15 آذر 1393
17:07
هزار تفنگدار آمریکایی بیشتر در افغانستان وزیر جنگ آمریکا گفت که علاوه بر تعداد مورد توافق، هزار نیروی نظامی دیگر این کشور در سال ۲۰۱۵ در افغانستان باقی خواهند ماند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، چاک هیگل وزیر جنگ کنونی آمریکا که در کابل حضور دارد اعلام کرد که 1000 نیروی نظامی دیگر این کشور در سال 2015 میلادی در افغانستان باقی خواهند ماند.

وزیر جنگ مستعفی آمریکا در نشست خبری مشترک با اشرف‌غنی رئیس‌جمهور افغانستان در کابل گفت: آمریکا متعهد است تا "دشمنان" خود را در هر جایی که هستند تعقیب کند.

وزیر جنگ آمریکا افزود: مأموریت ما در افغانستان خطرناک بود با این حال همکاری ما با این کشور ادامه خواهد داشت.

هیگل گفت: تشکیل حکومت وحدت ملی افغانستان روزنه خوبی برای مردم این کشور بوده و عبدالله عبدالله از دوستان قدیمی ماست.

وی ادامه داد: تصمیم باراک اوباما درباره‌ تعداد نیروهای آمریکایی که در افغانستان باقی می‌مانند و ضرب‌الاجل خروج این نیروها قابل تغییر نیست.

هیگل اظهار داشت: علاوه بر 9800 نیروی توافق شده برای باقی ماندن در افغانستان، 1000 نیروی نظامی دیگر نیز در خاک این کشور حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: آمریکا آماده است تا کمک‌های محدود نظامی به افغانستان را ادامه دهد.

0% ...

آخرین اخبار

عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت