واکنش العبادی به خبر اعطای مصونیت به آمریکایی‌ها

يکشنبه 16 آذر 1393
09:05
واکنش العبادی به خبر اعطای مصونیت به آمریکایی‌ها دفتر نخست وزیر عراق تأکید کرد، برخی برای اهداف شخصی و تحریک افکار عمومی، مدعی حضور نیروهای بیگانه در این کشور هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر "حیدر العبادی" در بیانیه ای اعلام کرد: اظهارات منسوب به سفیر آمریکا که از طریق رسانه‌ها در خصوص اعطای مصونیت به نیروهای آمریکایی منتشر شده، بی اساس و عجیب است.
در این بیانیه آمده است: نیروهای آمریکایی در عراق نیستند، و افراد حاضر فقط مربی هستند که مصونیت دیپلماتیک دارند، زیرا آنان از نیروهای سفارت هستند و این امر با توافق دولت قبل صورت گرفته است و نه دولت فعلی.
دفتر حیدرالعبادی تأکید کرد: نخست وزیر بارها تأکید کرده است که عراق نیازی به نیروهای زمینی خارجی ندارد، و نیروهای ما و داوطلبان توانایی تحقق پیروزی های بزرگ را علیه گروه تروریستی داعش، دارند.
در این بیانیه خاطرنشان شده است: برخی برای تحقق اهداف شخصی و تحریک افکار عمومی به دنبال سوء استفاده از این مسائل هستند، این درحالی است که سفارت آمریکا این مسأله را تکذیب کرده است. 
دفتر حیدر العبادی درخواست کرد که قبل از موضع گیری در خصوص اطلاعاتی که از طریق رسانه ها منتشر می شود، از درستی آنها اطمینان حاصل شود.

0% ...

آخرین اخبار

تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند