توصیه های مقاومت فلسطین به تشکیلات خودگردان

شنبه 20 دی 1393
22:39
توصیه های مقاومت فلسطین به تشکیلات خودگردان سردبیر روزنامه فلسطینی " الاستقلال" درباره ادامه تکیه و اعتماد طرف فلسطینی به جامعه بین الملل برای حل و فصل قضیه فلسطین هشدار داد.

" خالد صادق " روز شنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم، گفت: تکیه به جامعه بین الملل در نوع خود، یک مشکل است، زیرا جامعه بین الملل ، در طول سال های گذشته، هیچ اقدامی را برای فلسطینی ها انجام نداده است.

صادق افزود: گفتگو و توافقنامه هایی که امضا شده و قطعنامه های شورای امنیت ، همه درحد یک توافق مانده است و جامعه بین الملل و موسسات بین المللی یا سازمان های حقوق بشر هیچ اقدامی را برای فلسطینی ها انجام نداده اند.

وی گفت: " تشکیلات خودگردان فلسطین به خوبی می داند مسیری که درآن حرکت کرده است، یعنی مسیر " راه کار سازش " یک دایره بسته بوده است که حرکت درآن هیچ فایده ای ندارد و این تشکیلات هرگز نخواهد توانست راهکاری را بر اسراییل تحمیل کند؛ و از آنجایی که راهکار جایگزینی را مد نظر ندارد، نمی خواهد این راه حل را کنار بگذارد.

سردبیر روزنامه الاستقلال ادامه داد، گروه های مقاومت فلسطینی بارها اعلام کرده اند که تشکیلات خودگردان فلسطین باید راهکارهای متعددی را مدنظر داشته باشد، نه اینکه فقط به یک راهکار متکی باشد زیرا رژیم اشغالگر اسراییل، به اصطلاح " روند سازش " را به طور کامل نادیده گرفته و طی سال های مدید از عمل به تعهدات خود سرباز زده است ، این درحالیست که تشکیلات خودگردان فلسطین با طرف اسراییل مذاکره کرده ولی دراین مذاکرات به هیچ دستاوردی که به نفع فلسطینی ها باشد ،دست نیافته است.

صادق همچنین گفت: اوضاع دو طرف فلسطینی و اسراییلی روز به روز پیچیده تر می شود و تشکیلات خودگردان فلسطین همچنان به عقب نشینی از مواضع خود ادامه می دهد و فقط راهکار مراجعه به جامعه بین الملل و موسسات بین المللی برای طرف فلسطینی باقی مانده است که آن هم نتیجه ای دربرنخواهد داشت.

وی افزود: به گفته محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، رجوع به شورای امنیت سازمان ملل پس از ناامیدی وی از هر گونه تلاش برای دستیابی به راه حل برای قضیه فلسطین صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد