حماس هزاران سند از جنایات صهیونیستها دارد

يکشنبه 28 دی 1393
12:07
حماس هزاران سند از جنایات صهیونیستها دارد جنبش حماس از آمادگی خود برای ارائه هزاران سند و گزارش ازجنایتهای جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جنبش حماس از اقدام دادگاه جنایی بین المللی برای انجام تحقیقات اولیه درباره جنایتهای جنگی احتمالی در اراضی اشغالی فلسطین قدردانی و بر در اختیار داشتن اسنادی که بیانگر دست داشتن مسئولان اسرائیلی در ارتکاب جنایتهای جنگی بر ضد ملت فلسطین است ، تاکید کرد.

"فوزی برهوم" سخنگوی این جنبش دریک مصاحبه مطبوعاتی درباره اقدام دادگاه بین المللی مبنی بر انجام تحقیقات اولیه  در ارتکاب جنایتهای جنگی رژیم صهیونیستی در حق مردم فلسطین قدردانی و آن را  گام مهمی توصیف کرد که ملت فلسطین منتظر آن بودند.


وی افزود: این اقدام نور امیدی برای ملت فلسطین جهت محاکمه مسئولان صهیونیستی و مجازات آنان به خاطر جنایتهایشان است .
وی خواهان تسریع در انجام اقدامات عملی در این راستا شد .

از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر رژیم صهیونیستی تحقیقات دادگاه جنایی بر ضد تل اویو را خشم برانگیز توصیف کرد و گفت : تشکیلات فلسطینی یک دولت نیست تا اینگونه برایش تحقیقاتی انجام شود.

واشنگتن تصمیم دادستان دادگاه جنایی بین المللی مبنی بر انجام  تحقیقات اولیه درباره جنایتهای جنگی را محکوم، و آن را جدایی غم انگیز توصیف کرد.

دادستان دادگاه جنائی بین المللی روز جمعه 16  ژانویه از آغاز تحقیقات اولیه برای جنایتهای جنگی احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی در فلسطین خبر داد.
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد