پدر یکی از شهدای مقاومت در مراسم تشییع چه گفت ؟

چهارشنبه 1 بهمن 1393
14:43
لبنانی ها پیکر شهدای مقاومت در حمله اخیر رژیم اسرائیل به جنوب سوریه را در جنوب لبنان تشییع کردند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد؛ تشییع پیکر شهدای مقاومت در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قنیطره در جنوب سوریه ادامه دارد و مردم لبنان مراسم تشییع پیکر شهید " محمد عیسی " از رزمندگان مقاومت را در زادگاهش در عربصالیم برگزار می کنند.

بر اساس این گزارش، شهید "محمد عیسی" از فرماندهان عملیاتی مقاومت لبنان، در زمان اشغال اراضی جنوب لبنان، درجبهه های مختلف نبرد با دشمن صهیونیستی حضور داشت.

یکی از اهالی منطقه عربصالیم زادگاه این رزمنده مقاومت به خبرنگار شبکه العالم ، گفت که شهید محمد عیسی فرمانده ای برجسته و یاور مردم بود و فردی بسیار فروتن بود و همه او را دوست می داشتند.

از دیگر شهدای مقاومت در حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه  " غازی الضاوی"  و شهيد " على حسن ابراهيم " بودند که پیکرهای آنان به ترتیب در مناطق " الخیام " و " يحمر الشقيف" درجنوب لبنان تشییع شد.

" علی الضاوی" پدر این شهید به خبرنگار شبکه العالم ، گفت: "پسرم از همان زمان کودکی فردی متعهد بود و درسن دوازده سالگی ، راه مقاومت را دوست داشت و وی دنباله روی عموهایش بود که همه در خط مقاومت حرکت می کردند و از آنان تاثیر پذیرفت و بحمدالله توانست که این مسیر را تکمیل کند و به درجه رفیع شهادت نائل شود."

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد