به دام افتادن دو تروریست در غرب تونس

پنج‌شنبه 2 بهمن 1393
11:09
به دام افتادن دو تروریست در غرب تونس العالم - دو تن از عناصر تروریستی پس از درگیری های روز گذشته با نیروهای امنیتی تونس در غرب این کشور به دام افتادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم تلویزیون تونس اعلام کرد تیراندازی و درگیری میان تروریست ها و یگان های ویژه مبارزه با تررویسم در تمام طول سه شنبه شب در منطقه کوهستانی پیرانو در القصرین ادامه داشت.

وزارت کشور تونس جزئیاتی از این عملیات ارائه نکرد؛ اما شاهدان عینی از منطقه پیرانو که در القصرین در غرب تونس واقع است از بازداشت دو تن از تروریست ها خبر دادند.

نیروهای امنیتی و ارتش تونس با انهدام شبکه هایی که در مناطق مسکونی نسبت به حمایت مالی و نظامی از تروریست ها اقدام می کنند عرصه را بر گروههای تروریستی که در مناطق مرتفع غرب این کشور مخفی شده اند تنگ کرده اند.

همین امر تروریست ها را ناگزیر کرده است که با دست زدن به حملاتی در روستاهای دوردست برای خود آذوقه تامین کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است