عذرخواهی روزنامه ژاپنی به خاطر انتشار جلد شارلی

جمعه 10 بهمن 1393
19:09
عذرخواهی روزنامه ژاپنی به خاطر انتشار جلد شارلی روزنامه " توکیو شیمبون " از مسلمانان به خاطر انتشار تصویر جلد هفته نامه فرانسوی " شارلی ابدو " در صفحه اول خود عذر خواهی کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه ژاپنی در شماره قبلی خود این گونه توجیه کرده بود که با این اقدام به خواننده اجازه می دهد درباره مشکل ایجاد شده به خاطر ترسیم کاریکاتور موهن نسبت به پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) خود تصمیم بگیرد .    
اما روز گذشته با انتشار مقاله ای به نام " عذرخواهی از مسلمانان " اذعان کرد: روزنامه ما احساسات مسلمانان را با انتشار کریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر اسلام (ص) جریحه دار ساخت . 
این روزنامه افزود که پیام های اعتراض آمیزی از سوی دو سازمان مسلمان پاکستانی در ژاپن دریافت کرده  که حاکی است احساستشان از انتشار تصویر جلد مجله جریحه دار شده و از این اقدام شوکه شدند .      
این دو سازمان پاکستانی با تجمع در برابر دفتر روزنامه ژاپنی در روز 22 ژانویه 2015 نسبت به این اقدام اعتراض کردند؛ اما روزنامه مدعی شد که این اقدام به هیچ عنوان برای توهین به اسلام نبوده است .

0% ...

آخرین اخبار

فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است