خروج برخی گروه ها از کنفرانس ملی یمن

يکشنبه 12 بهمن 1393
21:29
خروج برخی گروه ها از کنفرانس ملی یمن صنعا ( العالم ) – سومین روز کنفرانس ملی گفت و گوی ملی یمن، در حالی برگزار شد که خروج عده ای از این گفتگوها اوضاع سیاسی این کشور را پیچیده تر کرد.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، هدف از این کنفرانس که نمایندگان طرف های مختلف در آن شرکت دارند، وحدت صف یمنی ها و اتخاذ تصمیم هایی است که به حل بحران فعلی منتهی شود .
"عبد الرب المرتضی" وکیل و حقوقدان یمنی به شبکه خبری " العالم " گفت ، کنفرانس ، نقشه آینده یمن را ترسیم و تصمیم هایی سرنوشت ساز در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.
شرکت کنندگان در کنفرانس آن را ماموریتی ملی برای نجات کشور از توطئه ها به ویژه در سایه رکود سیاسی ناشی از استعفای رییس جمهور و دولت دانستند.
"نورا الجوری " از سران حزب "کنگره ملی یمن" اظهار داشت: امید ما آن است که کنفرانس نتایجی به نفع مردم یمن و تمام طرف های سیاسی داشته باشد تا در بحران سیاسی آتی گرفتار نشویم .
همچنین گروه های انقلابی آمادگی خود را برای تایید تصمیم هایی که در کنفرانس اتخاذ می شود ، اعلام کردند. 
"اسماعیل الوزیر" نماینده انصارالله در مجلس موسسان گفت: برخی از افراد می خواهند با وارد آوردن فشار کار خود را پیش ببرند. 
دیدگاه های مطرح شده در مذاکرات احزاب و گروه های سیاسی حاکیست ، بیشتر طرفها در زمینه تشکیل شورای ریاست جمهوری متفق هستند؛ حزب کنگره ملی ، انجام امور از طریق پارلمان را قبول دارد اما عده ای دیگر معتقدند باید نمایندگانی به دیدن رییس جمهور مستعفی رفته و وی را به انصراف از استعفایش متقاعد کنند.
MKH-1-10:49
 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران