گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات سوریه+فیلم

پنج‌شنبه 16 بهمن 1393
13:25
ارتش سوریه کنترل تپه المیاسات نزدیک منطقه البریج در حومه شهر حلب را در اختیار گرفت و مناطق متعددی را در اطراف شهر الزبدانی در مرز با لبنان پاکسازی کرد.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در دمشق، ارتش سوریه در مناطق مختلف این کشور به دستاوردها و موفقیت های زیادی دست یافت که آخرین مورد آن در حومه شهر الحسکه - بعد از تسلط نیروهای سوریه بر روستا و مزارع الجمو و روستای الوطواطیه و بخش های زیادی از روستای باب الخیر- بود.

ارتش سوریه، بعد از به هلاکت رساندن ده ها نفر از افراد مسلح گروه داعش، حضور خود را در جنوب شهر الحسکه گسترش داد و به پیشروی قابل ملاحظه ای به سمت منطقه فوج المیلبیه در مسیر الشدادی که پایگاه اصلی این گروه در حومه شهر الحسکه به شمار می رود، دست یافت.

یکی از سربازان سوری به خبرنگار العالم گفت: بعد از آزادسازی این منطقه، برای آزادسازی منطقه کوع الصدیق از دست تروریست ها اقدام کرده و سپس به سوی تپه المشتل پیشروی خواهیم کرد.

همزمان با پیشروی در جنوب شهر الحسکه، ارتش سوریه حملات توپخانه ای خود در شرق حومه الحسکه که نقطه ارتباطی بین دو روستای الهول و الشدادی به شمار می رود، گسترش داد تا راه بین این دو روستا و گذرگاه هایی را که گروه تروریستی داعش برای نفوذ به این شهر از آن استفاده می کرد، ببندد.

تحولات میدانی پی درپی در حومه شهر الحسکه، یک روز پس از تسلط ارتش سوریه بر پنج روستا در حومه این شهر صورت گرفت. درهمین حال، عملیات بازپس گیری مناطقی که در کنترل گروه تروریستی داعش است، ادامه دارد.

 منابع نظامی سوری تاکید کردند که یک کارون گروه تروریستی داعش نیز در شهر الرقه منهدم شد. علاوه بر این، ابو مسلم التونسی سرکرده جبهه تروریستی النصره در دشت رنکوس و یکی از فرماندهان این گروه در دیرالزور به هلاکت رسیدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست


هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم