یورش مجدد آل خلیفه به منزل شیخ علی سلمان

چهارشنبه 22 بهمن 1393
08:20
یورش مجدد آل خلیفه به منزل شیخ علی سلمان نیروهای رژیم آل خلیفه طی 24 ساعت گذشته 2 بار به منزل شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت وفاق بحرین یورش بردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای امنیتی بحرین روز گذشته برای دومین بار طی 24 ساعت، منزل دبیرکل جمعیت وفاق را محاصره و پلاکاردها و عکس هایی را که در خصوص درخواست آزادی وی و محکومیت بازداشت او بر دیوار های منزل وی نصب شده بود، پاره کردند.

سایت جمعیت وفاق بحرین تأکید کرد، نیروهای امنیتی آل خلیفه صبح دیروز (سه شنبه) پلاکارد بزرگ عکس شیخ علی سلمان را  که بر دیوار منزلش نصب شده بود، پاره و ظهر همان روز این اقدام خود را تکرار کردند، امری که بیانگر پافشاری رژیم بحرین به شکستن حرمت منزل شیخ علی سلمان و تعرض به منزل وی است.

این درحالی است که شهروندان بحرینی در محکومیت ادامه بازداشت و محاکمه نا عادلانه و فاقد معیارهای بین المللی، دبیرکل جمعیت وفاق بحرین، دست به اعتراض های گسترده ای زده اند.

خاطرنشان می شود که منزل شیخ علی سلمان به صورت روزمره در معرض صدها گلوله های مختلف قرار می گیرد و خسارت هایی به امول و ساکنان این منزل وارد می شود.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد