خبر فوری:

رسوايی مالی شاه مغرب در بانك های سویيس

پنج‌شنبه 30 بهمن 1393
11:37
رسوايی مالی شاه مغرب در بانك های سویيس العالم - شاه مغرب در واکنش به افشای حساب محرمانه او در یکی از بانک های سوییس در صدد مبرا کردن خود از این رسوایی بر آمد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، روزنامه فرانسوي لوموند هفته گذشته فاش كرد كه محمد ششم، شاه مغرب، حسابي محرمانه در بانك "اچ اس بي سي" سویيس دارد.

شاه مغرب چهارشنبه در گفت وگو با روزنامه لوموند براي مبرا كردن خود گفت: پول های موجود در حساب بانكي من در بانك "اچ اس بی سی"كه شما در مقاله خود به آن اشاره كرديد، با شفافيت كامل و آگاهی نهادهای پولی مغرب و بعد از موافقت رسمی سازمان حسابرسی براساس قوانين مغرب سپرده گذاری شده است.

وي افزود: اين حساب بانكي در چارچوب قواعد و قوانين مالياتي مغرب افتتاح شده است.

روزنامه لوموند در مقابله دهم فوريه جاري خود مقاله ای با عنوان "محمد ششم مشتري شماره 5090190103؟" نوشت: شاه مغرب در سال 2006 ميلادی حسابی را در بانك "اچ اس بی سی" باز كرد و اين درحالی است كه براساس قوانين مغرب، داشتن حساب بانكی خارجی برای مغربی ها ممنوع است؛ مگر به طور استثنا دفتر نظارتی و حسابرسی در اين زمينه مجوز بدهد.

اين روزنامه نوشت: هويت شاه مغرب با يك رمز داخلی پنهان شده بود و بين پاييز 2006 تا 31 مارس 2007 ميلادی موجودی حساب او بالغ بر 7.9 ميليون يورو بوده است.

محمد ششم در سال 1999 ، در سن سی و شش سالگی ، به دنبال مرگ پدرش سلطان حسن دوم ، به عنوان پادشاه مغرب به قدرت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت