تظاهرات گسترده ضد صهیونیستی در یمن

جمعه 1 اسفند 1393
21:16
تظاهرات گسترده ضد صهیونیستی در یمن مردم یمن با برگزاری تظاهرات گسترده در شهرهای صنعا و صعده دخالت های رژیم صهیونیستی و آمریکا از طریق شورای امنیت در امور داخلی کشورشان را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این تظاهرات گسترده به همت جنبش "انصار الله" همراه با دیگر جمعیت های سیاسی و ملی یمن در شهرهای "صنعا" و "صعده" برگزار شد.

تظاهرکنندگان تلاش های رژیم صهیونیستی و آمریکا برای فشار بر مردم یمن از طریق شورای امنیت را تعدی مستقیم به کشورشان دانستند و ادامه انقلاب تا تحقق کامل اهداف مردم به ویژه دستیابی به آزادی و دموکراسی و ریشه کن کردن فساد را خواستار شدند.

شرکت کنندگان در تظاهرات همچنین مخالفت خود با مداخله بیگانگان به ویژه آمریکا در امور داخلی یمن را مورد تاکید قرار دادند. 

* توافق درباره نهادهای قانونگذار در مرحله انتقالی یمن

از سوی دیگر، "جمال بن عمر" فرستاده سازمان ملل متحد به یمن امروز گفت: جنبش انصار الله و  حزب کنگره  دربازه ساختار نهادهای قانون گذاری در مرحله انتقالی یمن توافق نظر کردند.

وی در صفحه فیسبوک خود افزود: این توافق تضمین کننده مشارکت گروه های سیاسی است که در پارلمان فعلی نماینده ندارند و براساس این توافق، پارلمان فعلی باقی می ماند و در کنار آن "مجلس مردم" تشکیل خواهد شد که در بردارنده نمایندگان گروههای سیاسی خواهد بود که در پارلمان نماینده ای ندارند. 

مردم جنوب یمن دستکم 50 درصد کرسی های مجلس مردم را در اختیار خواهند داشت و پارلمان و مجلس مردم در مجموع "شورای ملی" نامیده خواهد شد.

مجلس مردم  اختیار قانون گذاری برای گذر از مرحله انتقالی را خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل