رژیم صهیونیستی خانه های فلسطینیان را غرق کرد

دوشنبه 4 اسفند 1393
10:40
رژیم صهیونیستی خانه های فلسطینیان را غرق کرد نیروهای رژیم صهیونیستی با باز کردن سدهای دشت غزه در مرزهای شرقی نوارغزه، خانه های فلسطینیان منطقه المغراقه را زیر آب فرستادند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "یوسف ابوهویشل" شهردار منطقه المغراقه در نوارغزه گفت: ساکنان منطقه نیمه شب تماس گرفته و اطلاع دادند که دهها خانه به زیر آب رفته است.

وی افزود بیش از سی خانه به زیر آب رفته و همه ساکنان با همکاری نیروهای دفاع مدنی به مکانی دیگر منتقل شده اند.

"عبدالکریم الدهشان" مدیر دفاع مدنی در نوارغزه نیز خاطرنشان کرد، از صبح دیروز یکشنبه با این وضع غافلگیر شدیم به طوری که دشمن صهیونیستی آب های پشت سد مناطق مجاور دشت غزه را به طور ناگهانی باز کرد و این اقدام باعث شد سطح آب بالا برود و آب به طورکامل خانه های فلسطینیان منطقه را فرا بگیرد.

وی افزود: رژیم اشغالگر بدون هیچگونه هشدار و اطلاع قبلی دریچه سدها را باز کرده و آب به خانه های فلسطینیان سرازیر شده است در این حال نیروهای دفاع مدنی با قایق ساکنان این منطقه را به مکان دیگری منتقل کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز