فراخوان صدر براي تظاهراتِ روز جهاني مظلوم

جمعه 15 اسفند 1393
17:10
فراخوان صدر براي تظاهراتِ روز جهاني مظلوم خطيب نماز جمعه مسجد كوفه از پيروان جريان صدر خواست تا در تظاهراتِ روز جهاني دفاع از مظلومان به طور گسترده شركت كنند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، "هادي الدنيناوي" خطيب نماز جمعه كوفه گفت: از شما دعوت مي كنم كه به طور گسترده در تظاهرات روز جهاني دفاع از مظلومان مصاف با شنبه چهاردهم ماه مارس به طور مشخص در شهر السماوه شركت كنند.
مقتدي صدر رهبر جريان صدر خواستار برگزاري تظاهرات در شهر السماوه در "روز جهاني مظلوم" در تاييد عدالت و محكوم كردن ظلم و ظالمان شد.
الزنيناوي افزود: دفتر شهيد صدر از چندين كشور از جمله يمن، بحرين، ميانمار، سوريه و ليبي دعوت كرده است كه در تظاهرات شركت كنند زيرا روز جهاني دفاع از مظلومان يك نماد مهم براي اعلام برائت از ظلم و ظالمان و مقابله با سركردگان ظلم و گمراهي نظير آمريكا و صهيونيست ها و داعش و مزدوران و خيانتكاران و سارقان همدست آنها به شمار مي رود.
مقتدي صدر در مارس سال 2012 ميلادي خواستار تظاهرات مردمي در 19 مارس هرسال تحت عنوان "روز جهاني مظلوم" شد و بر ماهيت مسالمت آميز و بدور از وابستگي هاي حزبي و طایفه اي آن به منظور تاكيد بر وحدت صفوف تاكيد كرد.

0% ...

آخرین اخبار

احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست