گاردین: جهان دیگر گُول بازیهای نتانیاهو را نمی خورد

شنبه 1 فروردين 1394
22:55
گاردین: جهان دیگر گُول بازیهای نتانیاهو را نمی خورد روزنامه انگلیسی "گاردین" با اشاره به بازیهای سیاسی نخست وزیر رژیم اسرائیل نوشت که جامعه جهانی بارها این بازیها را از سوی نتانیاهو دیده است و دیگر گُول نمی خورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی "گاردین" در تحلیلی به قلم "پیتر بومونت" به موضع اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل در مخالفت با ایده تشکیل "دو دولت" در سرزمین اشغالی فلسطین و سپس عقب نشینی  او از این موضع پرداخت و نوشت: اگرچه نتانیاهو تنها چند روز پس از این اظهارات و برگزاری انتخابات پارلمانی در گفتگو با شبکه "ام اس ان بی سی" آمریکا از مواضع خود عقب نشینی کرد اما این اظهارات، تأثیرات مخرب و منفی خود را گذاشته شده است.

این روزنامه درباره علت عقب نشینی نتانیاهو از موضع خود تصریح کرد: درپی اظهارات سریع مقامات آمریکایی درخصوص متفاوت بودن دیدگاه واشنگتن با تل آویو در زمینه روند سازش و همچنین تهدید اروپا مبنی بر تصویب تحریم های شدید علیه اسرائیل بود که نتانیاهو از موضع خود عقب نشینی کرد.

پیتر پومونت نوشت: نتانیاهو نوعی بازی سیاسی را در پیش گرفته است که برای سیاستمداران غربی آشناست و آنها از زمان انتخاب مجدد وی به نخست وزیری اسرائیل در سال 2009 میلادی تاکنون با آن عادت کرده اند. به طوری که وی همواره از مواضع و تعهدات سابقش درباره برپایی کشور مستقل فلسطین که هیچ تصمیمی در زمینه التزام به آن ندارد، عقب نشینی می کند.

وی تأکید کرد: نتانیاهو در این سالها بهانه های مختلفی را برای عمل نکردن به تعهداتش مطرح کرده است که از آن جمله می توان به اصرار بر اولویت مقابله با آنچه از آن به "خطر هسته ای ایران" یاد می کند و درخواست برای به رسمیت شناخته شدن (رژیم) اسرائیل از سوی فلسطینی ها به عنوان یک (رژیم) کاملا یهودی و این ادعا اشاره کرد که هرگونه عقب نشینی از اراضی اشغالی دیگر به تشکیل کشور "حماسستان" کمک خواهد کرد و این امر زمینه را برای دستیابی عناصر داعش به مرزهای سرزمین های اشغالی فراهم خواهد کرد.

پومونت بر این باور است که جامعه جهانی بارها این بازی را از سوی نتانیاهو دیده است، از این رو، دیگر حرف های او را باور نخواهد کرد و گول بازی های نتانیاهو را نخواهد خورد. 

0% ...

آخرین اخبار

تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم