نماینده تونسی: قطر از حمایت تروریسم دست بردارد

شنبه 8 فروردين 1394
17:41
نماینده تونسی: قطر از حمایت تروریسم دست بردارد العالم - یک عضو پارلمان تونس خطاب به مقامات دوحه گفت: تونسی‌ها از شما انتظار ندارند که اعمال تروریستی را محکوم کنید، بلکه می خواهند حمایت‌های همه جانبه از تروریست‌ها را متوقف کنید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی بنور" در واکنش به موضع گیری اخیر مقامات قطر در خصوص حمله تروریستی به موزه ملی باردو – واقع در پایتخت تونس- تاکید کرد: تونسی ها از مقامات دوحه انتظار ندارند که این عملیات تروریستی را محکوم کند، بلکه خواستار توقف حمایت های لجستیک، نظامی و مالی قطر از تروریست ها هستند.

بنور، قطر را حامی تروریست ها در لیبی، سوریه و تونس معرفی کرد.
بنورعضو حزب آفاق تونس است که 3 وزیر در دولت ائتلافی "حبیب الصید" دارد؛ این حزب پس از حزب نداء تونس که بیشتر وزارتخانه ها را در دست دارد، در جایگاه دوم قرار دارد.

دو فرد مسلح روز چهارشنبه 28 اسفند 1393 به پارلمان تونس حمله کردند و پس از ناکامی از ورود به آن به موزه ملی "باردو" در مجاورت ساختمان پارلمان حمله کردند و ده ها گردشگر خارجی را به گروگان گرفتند؛ پلیس موزه را محاصره کرد و این دو فرد مسلح پس از درگیری مسلحانه با پلیس در کنار شمار زیادی از اتباع خارجی کشته و تعداد نیز زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


خبرنگار العالم در سوریه به شهادت رسید/ خاطره حسام زیدان از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان + فیلم


شهرک نبی شیث: دژ استوار مقاومت وسندی بر شکست رژیم صهیونیستی +فیلم