جهاد اسلامی فلسطین:

کاش عباس خواهان "طوفانی عربی" علیه اشغالگری بود

يکشنبه 9 فروردين 1394
13:04
کاش عباس خواهان جنبش جهاد اسلامي فلسطين از محمود عباس خواست به جاي درخواست برای جلب حمایت خارجی به منظور گسستن باقیمانده وحدت ملی فلسطین، براي ريشه كن كردن اشغالگری صهیونیست ها بدنبال درخواست "طوفانی عربی" می شد.

به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم، جنبش جهاد اسلامي فلسطين با انتشار بیانیه ای از اظهارات محمود الهباش مشاور رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين و درخواست او از كشورهاي عربي برای "استفاده از مشت آهنین –همانند یمن- علیه هر طرفی كه از مشروعیت قانونی در فلسطین سرپیچی می کند"، ابراز شگفتی کرد و آن را محکوم نمود. محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان نیز در سخنانی مشابه این امر را تایید و خواستار آن شد.

الهباش این مطلب را در اشاره به نوار غزه بیان داشت که در کنترل جنبش حماس است.

جنبش جهاد اسلامی افزود: این اظهارات ناشی از حالت شکست و انسداد افقی است که برنامه تشکیلات خودگردان فلسطین با آن مواجه شده است. شاهدیم که عباس بدنبال جلب حمایت خارجی برای گسستن باقیمانده وحدت میان فلسطینی ها است.

جنبش جهاد اسلامی با محکوم کردن حمایت محمود عباس از تجاوز نظامی ارتش سعودی تحت عنوان "طوفان قاطعیت" علیه ملت یمن تاکید کرد: امید می رفت که عباس و مشاورش خواستار یک "طوفان عربی" باشند که اشغالگری و شهرک سازی را ریشه کن کند و از قدس و مسجد الاقصی در برابر یهودی سازی و پلیدی صهیونیست ها محافظت نماید.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد