داعش از بخش های مهم تکریت بیرون رانده شد+فیلم

سه شنبه 11 فروردين 1394
14:34
العالم - نیروهای ارتش عراق و داوطلبان مردمی در عملیات مشترک ، امروز سه شنبه تروریست های داعش را از بخش های مهمی از شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین بیرون راندند.

به گزارش خبرنگارشبکه العالم ، نیروهای عراقی امروز موفق شدند 13 ساختمان مهم معروف به کاخ های ریاست جمهوری و تعدادی مرکز دولتی و امنیتی و مرکز استانداری را پاکسازی کنند.

نیروهای داعش با به جا گذاشتن تلفات گسترده همچنان در حال عقب نشینی از مناطق مختلف تکریت هستند و نبرد نزدیک نیروها ادامه دارد.

نیروهای عراقی در عملیات روز گذشته هم با پشتیبانی داوطلبان مردمی پس از به هلاکت رساندن 36 عنصر داعشی، توانستند بیمارستان تکریت و ساختمان دولتی را پاکسازی کنند و پیشروی بزرگی در دو محور شمالی و غربی به سمت مرکز شهر و کاخهای ریاست جمهوری به ثبت برسانند.

در حالی که عملیات مشترک نیروهای عراقی در استان صلاح الدین همچنان ادامه دارد، این نیروها با ایجاد محوری جدید، به مرکز استان یورش برده و گروه های تروریست را غافلگیر کردند.

عبدالوهاب ساعدی فرمانده عملیات صلاح الدین در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: محورهای جدیدی در نظر می گیریم تا تروریستها را بیشتر تحت محاصره قرار دهیم و خسارتها را تا حد امکان کاهش دهیم و انشاءالله به زودی در مرکز تکریت خواهیم بود.

شمار زیادی از نیروهای داوطلب مردمی در جبهه های مختلف در کنار نیروهای عراقی حضوردارند، و درشرایطی که عدم دخالت هواپیماهای ائتلاف آمریکایی در آزادسازی تکریت اعلام شد؛ تعداد مبارزان عراقی در این جبهه برای نبرد با تروریست های داعش اکنون به حدود 20 هزار نفر رسیده است.

سرتیپ ثامر الحسینی فرمانده تیپ "واکنش سریع" در گفتگو با شبکه خبری العالم تصریح کرد که بیش از 20 هزار مبارز در این عملیات مشارکت کردند و نیز تمام واحدها و دستگاه های امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی با تمام گروههای خود در این عملیات حضور دارند.

نیروهای عراقی پیشرفت بزرگی در محورهای شمالی تکریت به سمت کاخهای ریاست جمهوری به ثبت رساندند تا با این کاربه زمان برافراشتن پرچم عراق بر تمام شهر نزدیک شوند.

در شمال عراق نیز نیروهای کرد بیش از 30 نفر از عناصر مسلح را طی یک عملیات نظامی ویژه در محور تلعفر سنجار در غرب شهر موصل به هلاکت رساندند.
MKH-31-05:50

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا