مجازات مرگ برای پزشکان مخالف داعش

پنج‌شنبه 20 فروردين 1394
09:10
مجازات مرگ برای پزشکان مخالف داعش العالم ـ یک منبع محلی در استان نینوا تاکید کرد که گروه تروریستی داعش 10 پزشک را به سبب خودداری از درمان مجروحان گروه تروریستی داعش در جنوب شهر موصل اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع محلی در گفت وگو با السومریه نیوز تصریح کرد: "عناصر گروه تروریستی داعش روز چهارشنبه 10 پزشک را در محله حمام العلیل در جنوب شهر موصل به ضرب گلوله اعدام کردند".

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: علت اعدام این افراد نافرمانی از دستورات داعش برای درمان مجروحان این گروه تروریستی است.

گروه تروریستی داعش از زمان کنترل بر بخشهای وسیعی از شهر موصل، دهها نفر از مردم را به سبب سرپیچی از دستورات خود به طور فردی یا گروهی اعدام کرده است.

عملیات هفته های اخیر ارتش عراق و نیروهای مردمی این کشور بخش های وسیعی از مناطق تحت سلطه تروریست های داعش را آزاد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا