عضو شورای استان الانبار تأکید کرد:

نبرد آمریکا با داعش به روش "چماق و هویج" !

يکشنبه 23 فروردين 1394
23:18
نبرد آمریکا با داعش به روش عضو شورای استان الانبار عراق ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا را به استفاده از سیاست چماق و هویج متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "طه عبدالغنی" گفت: ائتلاف بین المللی ضد داعش به فرماندهی آمریکا در هدف قرار دادن این گروه تروریستی در استان الانبار سیاست چماق و هویج را در پیش گرفته است.
وی روز یکشنبه به شبکه عراقی سومریه نیوز تأکید کرد: اگر عملیات استان الانبار به ارتش عراق سپرده می شد، اوضاع بهتر بود.
عبدالغنی خاطرنشان کرد: استان الانبار از هر نیروی عراقی و ملی که بخواهد تحت فرمان نیروهای مسلح عراق با داعش بجنگد، استقبال می کند.
این عضو شورای استان الانبار اظهار داشت: داعش امروز از 8 منطقه استان الانبار 5 منطقه را تحت کنترل دارد، و ما 45 تا 60 روز را برای آزاد سازی کامل این استان نیاز داریم.
وی تأکید کرد که سخت ترین نبردها در استان الانبار، در شهرها است.
"حیدر العبادی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق دیروز فرمان داد که هرچه سریعتر مقادیر بسیاری سلاح و مهمات به استان الانبار منتقل شود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی