بمباران شهروندان و مناطق مسکونی در تعز + فیلم

چهارشنبه 26 فروردين 1394
14:49
تجاوزات عربستان صدها کشته و زخمی برجای گذشته است که اکثر آنها زن و کودک هستند و همه اعضای برخی از خانواده ها کشته شده اند یا فقط یک نفر از آنها زنده مانده است .

یکی از نجات یافتگان شهر "تعز" در جنوب یمن در مصاحبه با "عبدالرحمن الحاج" خبرنگار شبکه العالم گفت: همسر ، مادر ، 6 فرزند ، برادر و چند برادرزاده ام را در حملات هوایی عربستان از دست داده ام .
خبرنگار العالم ادامه داد: جنگنده های عربستان همچنان بر فراز مناطق مختلف شهر تعز  پرواز می کنند و مردم بی دفاع این شهر نگران آغاز مجدد بمباران منازل خود هستند. 
یکی دیگر از شهروندان یمنی گفت : حملات هوایی باعث کشته شدن مردمی می شود که بی دفاع هستند و گناهی مرتکب نشده اند و در هیچ یک از عرصه های سیاسی و جنگی حضور ندارند.
استان اب نیز به آماج حملات هوائی عربستان تبدیل شده است و 10 نفر در حمله اخیر جنگنده های عربستان به یک ورزشگاه کشته شدند.
خبرنگار العالم تأکید کرد: پیام قربانیان یمنی به ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود این است که سرانجام عاقبت جنایات خود را خواهد دید و در ازای تخریب منازل مردم یمن کاخش ویران خواهد شد .

 

0% ...

آخرین اخبار

شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری


صادرات نفت ایران طبق روال گذشته ادامه دارد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر