آخرین خبرها از کشتی ایرانی در راه یمن + فیلم

سه شنبه 29 ارديبهشت 1394
18:07
خليج عدن (العالم) – کشتی حامل کمک های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای ملت یمن، همچنان در خلیج عدن به سمت دریای سرخ و بندر الحدیده در حرکت است.

"عبدالرحمن راجح" خبرنگار اعزامی شبکه العالم روز سه شنبه از کشتی ایرانی حامل کمکهای بشردوستانه برای مردم یمن گزارش داد، این کشتی پس از عبور از تنگه باب المندب و رسیدن به دریای سرخ پیش بینی می شود که عصر روز پنجشنبه به بندر الحدیده برسد.
کشتی نجات حامل 2 هزار و پانصد تن کمک های بشردوستانه از جمله غذا، دارو و سایر نیازهای اولیه است، و شماری از فعالان و روزنامه نگراان غربی و یک تیم پزشکی با تخصص های مختلف در آن حضور دارند.
"مجتبی احمدی" سخنگوی کشتی و نماینده جمعیت هلال احمر ایران در گفت و گو با خبرنگار العالم گفت: کشتی نجات به سوی بندر الحدیده در حال حرکت است و ما روز گذشته بندر المکلا را پشت سر گذاشتیم و در حال حاضر در خلیج عدن و آب های آزاد هستیم.
احمدی افزود: طی سه روز آینده و پس از عبور از باب المندب به بندر الحدیده می رسیم و کشتی بر اساس برنامه از پیش تعیین شده حرکت می کند.
وی تاکید کرد قبل از آغاز سفر توافقنامه ای میان هلال احمر و سازمانهای بشردوست یمن منعقد شده تا این کمک ها را که اهدایی جمعیت هلال احمر ایران است به طور رسمی تحویل بگیرند. 

0% ...

آخرین اخبار

تحول در ترانزیت منطقه؛ آغاز عملیات اجرایی کریدور استراتژیک ایران، افغانستان و تاجیکستان


فایننشال تایمز از هزینه‌های سنگین جنگ برای کاخ سفید می‌گوید: ترامپ در باتلاق تقابل با ایران گرفتار شده است


ماهواره «راد ۱» به زودی رونمایی می شود


شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری